eTwinning

 

Wundervolle Welt der Tiere (Čudoviti svet živali)

Naši šoli je bil poleg Znaka kvalitete na nacionalni ravni dodeljen Evropski znak kakovosti za sodelovanje pri projektu eTwinning Wundervolle Welt, ki smo ga v šolskem letu 2017/2018  izvajali s šestošolci pri neobveznem izbirnem predmetu  nemščina.

Čestitam vsem učencem, ki so sodelovali pri projektu, in se hkrati zahvaljujem učiteljicam Danici Verdev, Anici Pudgar in Klementini Rednak Mežnar, s katerimi smo se v okviru projekta medpredmetno povezovali.

 Mentorica: Mateja Drev Sem, prof.

V šolskem letu 2017/2018 pri neobveznem izbirnem predmetu nemščina s šestošolci sodelujemo v mednarodnem projektu eTwinning na temo Wundervolle Welt der Tiere (Čudoviti svet živali). Predstavili smo našo šolo ter živali, ki jih imamo na šoli. Ob mednarodnem dnevu živali smo izdelali dva plakata ter posneli kratek film o divjem petelinu. Na naše partnerske šole smo poslali uganke o živalih in božične voščilnice z živalskimi motivi. Prejeli smo tudi pošto iz tujine ter zelo uživali ob prebiranju voščilnic in reševanju ugank. Pripravili smo  razstavo v razredu za tuje jezike. Več o našem delu pa si lahko ogledate tudi na spodnjih povezavah.

Mentorica: Mateja Drev Sem, prof.

Unsere Schule

Unsere Partnerschulen

4. Oktober- Welttierschutztag

Tierrätsel und Weihnachtskarten

Lieblingstiere

Kochrezepte

Post aus den Partnerschulen

Fantasietiere 6. Klasse

Fantasietiere 7. Klasse

Nistkasten

Old MacDonald hat ‘ne Farm

bedrohte Tiere in Slowenien

Fotowettbewerb

Qualitätssiegel-Wundervolle Welt der Tiere

Europäisches Qualitätssiegel-Wundervolle Welt der Tiere

(Skupno 869 obiskov, današnjih obiskov 1)