Državno finale v streljanju

Torek, 5. 4. 2022, odhod 12.15. Ekipno 4. mesto Bilten

Naše tri učenke Katja GRUDNIK, Eva SEVČNIKAR in Lana DEMIROVIĆ so osvojile 2.mesto na področnem tekmovanju v streljanju z zračnim orožjem in se uvrstile na državno finale, ki je potekalo v sredo na strelišču v Ljubljani. In ne boste verjeli, vse punce so z nekaj več treninga izboljšale svoje področne rezultate in ekipno osvojile odlično 4. mesto v državi. Posamično pa so se uvrstile takole: Katja 17. mesto, Eva 23. mesto in Lana 27. mesto v državi. Bravo dekleta!

ŠPORTNI PEDAGOGI

Učenke Katja Grudnik, Eva Sevčnikar in Lana Demirović so uspešno nastopile na Področnem prvenstvu v streljanju z zračnim orožjem za osnovne in srednje šole, ki je bilo v Doliču 10. 3. 2022. 

Glede na dosežen rezultat so bile povabljene na finalno tekmo, ki bo 6. aprila na strelišču v Ljubljani.

Priprave za tekmi, opremo (zračne puške, diabole, papirnate tarče, elektronske tarče, strelske rokavice in jakne) ter strokovno pomoč na strelišču,  na tekmi v Doliču in na finalu v Ljubljani bo zagotovilo strelsko društvo SD Mrož Velenje. 

SD Mrož: Aleksander Grudnik

Tekmovanje bo potekalo v sredo, 6. 4. 2022 v na strelišču v Ljubljani, Dolenjska cesta 11, 1000 Ljubljana. Priznanja in ostala pravila po razpisu iz Informatorja številka 1 2021/2022.

Serijska zračna puška starejši učenci in učenke 2007 in mlajši

Serijska zračna puška 20 strelov, skupni čas streljanja 40 minut.

Serijska zračna puška mlajši učenci in učenke 2009 in mlajši

Serijska zračna puška 20 strelov z NASLONOM, skupni čas streljanja 40 minut.

Mikročasovnica tekmovanja  objavljena bo na internetni strani SZS Finalno tekmovanje OŠ, SŠ na naslednji povezavi na dan 6. 4. 2022.

Zračna puška starejši učenci in učenke 2007 in mlajši:

Povabljena 8. ekipa starejših učenk, OŠ KDK Šoštanj.

(Skupno 59 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v Sodelovanje s klubi, Šport. Zaznamek za trajno povezavo.