Kolesarski izpit – praktična vožnja, šestošolci; ŠD – Kolesarjenje

Ponedeljek, 21. 9. 2020.

OŠ Karla Destovnika-Kajuha Šoštanj

Koroška cesta 7

Šoštanj

Datum: 16. 9. 2020

Spoštovani starši!

V ponedeljek, 21. 9. 2020, imajo šestošolci kolesarski izpit (praktično vožnjo). Teoretični del je bil opravljen v lanskem šolskem letu.

Zjutraj morate starši poskrbeti za varen prevoz koles in otrok, saj se otroci sami s kolesom še ne smejo pripeljati v šolo. Opozorite jih, da naj ne pozabijo na kolesarsko čelado. Kolo naj ima ključavnico, da ga bo učenec lahko zaklenil. Kolo boste odložili na za to določen prostor (notranji prostor ob ograji pri šolskem igrišču – vhod s parkirišča).

Z izpitno vožnjo po prometnih površinah Šoštanja začnejo po spretnostni vožnji na poligonu, ki bo pripravljen na šolskem igrišču. Po opravljeni izpitni vožnji nadaljujejo z dnevom dejavnosti (do 12.55).

Učenci poznajo progo, po kateri bodo vozili, saj so lani imeli ogled le-te. Do ponedeljka lahko še vadite vožnjo skupaj z otroki, da bodo na izpitno vožnjo čim bolj pripravljeni in bodo uspešno opravili praktični del kolesarskega izpita.

Učenci se po končanem dnevu dejavnosti še ne smejo sami s kolesom peljati domov, zato prosimo, da poskrbite za varen prevoz otrok in koles nazaj domov.

Če imate še kakšno vprašanje v zvezi z izpitom, ga posredujte razredničarki preko učenca ali po e-asistentu.

Lep pozdrav,

razredniki šestošolcev

(Skupno 239 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v Informacije o aktivnostih, Informacije staršem. Zaznamek za trajno povezavo.