PND

SPLETNE UČILNICE, KOMUNIKACIJA UČENCI/UČITELJI

Arnes učilnice

prek Oblaka 365 v Office 365 (1. prijava)

direktni vpis v Office365 (12 . zgoraj levo, nato izberete npr. Teams)

Učenci od 1. do 5. razreda matične šole vnešeni v matično učilnico razreda in matično ekipo Teamsa (od srede, 2. 9. do ponedeljka, 7. 9. 2020) s pomočjo študentov na počitniškem delu prek Občine Šoštanj. Ostali razredi vpisani do 15. 9. v učilnice za KEM, BIO, NAR, GEO, ZGO, … vodeno, v ostale s ključi oz. prek kohort.

 

PODATKI Z LISTA SIO.MDM. AAI PRIJAVA, Uporabniški račun

Navodila za vpis v Arnes učilnice ter kako prek Oblaka 365 v Microsoft 365

Moodle Mobile

Microsoft Teams desktop

GESLI MORA UČENEC VEDETI/POZNATI!!!

 

PODATKI Z LISTA UPORABNIŠKI PODATKI ZA ELEKTRONSKI NASLOV, namen komunikacija učenec-učitelj izven učilnic, gmail računi so za osebno uporabo

e-pošta: prek Moj Arnes – Arnes ePošta

 

Komunikacija starši – učitelj poteka prek eAsistenta!!!!

 

ČE JE V DRUŽINI VEČ ŠOLOOBVEZNIH OTROK, SE MORA 1. IZPISATI  (iz učilnice, Teamsa, Oblaka), DA SE LAHKO 2. VPIŠE. Rešitvi: 1. shranite vpisne podatke v brskalniku ali 2. v Beležnico si shranite vpisne podatke in nato copy/paste.

Če si Chrome zapomni napačne prijavne podatke – izbrišite komplet Zgodovino in vsa gesla. Pazite katero uporabniško ime in geslo vpisujete kam. Še 1x: ne mešati podatkov AAI s podatki za pošto oz. celo s podatki za eAsistent za učence (slednje so učenci dobili zraven spričeval in jih letos za pouk ne potrebujejo).

(Skupno 21.038 obiskov, današnjih obiskov 103)