V eAsistentu odprta prijava na obvezne in neobvezne izbirne predmete 2021/22

Zaradi trenutne situacije smo se odločili, da bo letošnja prijava od 4. do 8. razreda na izbirne predmete za naslednje šolsko leto potekala preko eAsistenta za starše.

Bodoči devetošolci, neobvezni izbirni predmeti – sedaj izbira odprta. (TO, 9. 2. – se opravičujem za nedostop)

Opisi obveznih izbirnih predmetov 7.-9. razred:

Obvezni IP 7. razred

Obvezni IP 8. razred

Obvezni IP 9. r.

8. r. – IP Šport za zdravje in Šport za zdravje Trije Kralji (B) oz. 9. r. IP Šport za sprostitev in Šport za sprostitev Trije Kralji (B). Gre za predmeta, ki se izvajata na 2 različna načina. 1. način – celo leto na šoli, 2. način – vikend paket. Ne smete izbrati pod 1, 2 oz. 3 zaporedno oba predmeta. Upošteva se samo prvo izbrani šport.
IP Poskusi v kemiji lahko obiskujete ali v 8. r. ali v 9. r., ne morete v obeh in ga tudi ne ponudi v eA, če ste ga že obiskovali v 8. r.
1 uro oz. 2 uri obveznih izbirnih predmetov so lahko oproščeni samo tisti učenci, ki obiskujejo glasbeno šolo z javno veljavnim programom (potrdilo o vpisu).
 
 
 
Preko mobilnega telefona se rangiranja obveznih izbirnih predmetov ne da opraviti. V eAsistent se je potrebno prijaviti preko računalnika.
Na mobilnem telefonu se morate v eAsistent prijaviti preko spletnega brskalnika in ne aplikacije, nato pa boste lahko oddali prijave na neobvezne izbirne predmete.
 
 

Obrazci neobvezni izbirni predmeti:

Neobvezni izbirni predmeti 5. in 6. razred

Neobvezni izbirni predmet 7.-9. r.

Kako starši na portalu eAsistent za starše vidite odprte prijave na IP, NIP?

Obvezni izbirni predmeti: youtube

Neobvezni izbirni predmeti:  youtube

V začetku šolskega leta smo na najbolj obiskani  strani http://www.os-sostanj.si/pnd/
mdr. zapisali: Komunikacija starši – učitelj poteka prek eAsistenta!!!! in smo to pravilo zavestno kršili z roditeljskimi sestanki ta teden prek Teamsov, ker so vaši otroci že od konca oktobra vezani na Teamse in to okolje obvladajo. Sicer vsa komunikacija med starši in učitelji poteka ves ta čas prek eAsistenta.

(Skupno 965 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v Informacije staršem, Izbirni predmeti. Zaznamek za trajno povezavo.