Šolsko tekmovanje iz angleščine – 8. razred

Na IATEFL Slovenia so se odločili, da letošnje šolsko tekmovanje premaknemo na splet in s tem omogočimo čim večjo udeležbo vseh učencev, tako tistih, ki bi se morda vrnili v šole, kot tudi tistih, ki bi zaradi potencialnih karanten ostali doma.

Prenos tekmovanja na splet seveda pomeni tudi prilagoditev tekmovanja tako, da omogoča spletno reševanje, kar pomeni, da v spletni obliki tekmovanja, spisa ne bo. Nadomestila ga bo druga oblika nalog, ki izkazuje učenčevo znanje angleščine.

Vsem prijavljenim učencem bom mentorica tekmovanja preko e-pošte poslala podatke (gesla), ki nam jih bodo posredovali s strežnika DMFA. Te podatke tekmovalci nujno potrebujejo saj se bodo z njimi vpisali na strežnik in tako dostopali do tekmovanja. Pred samim tekmovanjem bomo izvedi testni preizkus, da se učenci seznanijo z načinom vpisa na strežnik.

Testni preizkus bomo poskušali izvesti še pred zimskimi počitnicami. Ne glede na izvedbo preizkusa, pa je predvideno, da se tekmovanje izvede v prvi polovici marca (predlagani datum je 8. 3.). Takoj ko bodo datumi potrjeni, boste tekmovalci o tem obveščeni.

Vesna Ernecl, prof. angleščine

Mentorica tekmovanja za 8. razred

(Skupno 145 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v Informacije o aktivnostih, Tekmovanja. Zaznamek za trajno povezavo.