Praznični nagovor ravnateljice

Drage učenke in učenci, spoštovani starši!

Tokrat pišem zadnjič v koledarskem letu 2020. 24. december je na naši šoli zmeraj poseben dan. Tudi letos bo drugačen. Dopoldne ga boste preživeli s svojimi razredniki in sorazredniki.

Kaj bo na programu, boste videli jutri. Skupaj z vami  je nastalo naše voščilo praznikom, ki smo ga poimenovali Kajuhovci praznikom naproti. Poslali ste veliko prispevkov, tako da smo morali narediti izbor. Vseeno pa smo naredili mozaik odlomkov vseh poslanih prispevkov, saj bo korona čas in pouk na daljavo  ostal na posebnem mestu v zgodovini našega šolstva in življenja (za obe montaži boste dobili informacije preko razrednikov).

Danes, 23. decembra, se je kar 243 učencev 1. triade podružilo z dedkom Mrazom, ki mi je prišepnil, da ste se učenci in učiteljice izredno izkazali s programom.

Tako kot sem  v prvem nagovoru napisala, da bomo samo skupaj zmogli uspešno nadaljevati izobraževanje, se je v teh dveh mesecih pokazalo naše skupno sodelovanje: šola, učenci in starši. Vesela sem, da ste starši prepoznali strokovno  delo naših učiteljev pri pouku na daljavo. Izrekli ste veliko pozitivnih mnenj in pohval glede organizacije dela, načina podajanja snovi, prilagajanja dela  in fleksibilnosti učiteljev.

Vsi skupaj upamo, da se nam uresničijo želje, in da se po novem letu vidimo v šoli.

Na božični večer vam starši želim, da občutite tisto radost, ki ste jo občutili, ko ste prvič vzeli v naročje svojega otroka in jo prenesete na svojo družino;  v novem letu pa zdravja, veselja in seveda ….. SREČNO!

                                                                                    mag. Majda Zaveršnik Puc,

                                                                                                ravnateljica

Razmišljanje devetošolca

Moja domovina

(Skupno 77 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v Informacije o aktivnostih. Zaznamek za trajno povezavo.