božično-novoletni dobrodelni koncert zborov OŠ Karla Destovnika-Kajuha Šoštanj

četrtek, 19. 12. 2019, 17.00, avla

Vljudno vas vabimo na božično-novoletni koncert naših šolskih zborov in folklorne skupine,

 

ki bo v četrtek, 19. 12. 2019, ob 17.00 v avli naše šole. S koncertom vam želimo popestriti prihajajoče praznike, hkrati pa je namen koncerta zbiranje sredstev za mladinski pevski zbor naše šole, ki se bo v prihodnjem letu udeležil prestižnega mednarodnega pevskega tekmovanja v Neerpeltu v Belgiji. Vstopnice s prispevkom 3 € lahko otroci kupijo pri zborovodkinjah ali v tajništvu šole.

 

Spoštovani starši!

Vljudno vas vabimo na božično-novoletni koncert naših šolskih zborov in folklorne skupine, ki bo v četrtek, 19. 12. 2019, ob 17.00 v avli naše šole. S koncertom vam želimo popestriti prihajajoče praznike, hkrati pa je namen koncerta zbiranje sredstev za mladinski pevski zbor naše šole, ki se bo v prihodnjem letu udeležil prestižnega mednarodnega pevskega tekmovanja v Neerpeltu v Belgiji. Vstopnice s prispevkom 3 € lahko otroci kupijo pri zborovodkinjah ali v tajništvu šole.

Pred koncertom bomo imeli še generalko, zato naj otroci v šolo pridejo ob 15.50. Pevci OPZ bodo oblečeni  v šolske pevske majice, hlače ali krilca naj bodo v modri barvi (kavbojke), pevci MPZ potrebujejo le kožne nogavice, obleke in obutev dobijo v šoli. Pevci OPZ Mravljice: modre hlače in šolsko majčko. Učenci pevskega zbora POŠ Topolšica navodila glede oblačil dobijo pri svoji zborovodkinji.

V pričakovanju skorajšnjega snidenja vas prijazno pozdravljamo.

Z roko v roki zapojmo!

Zborovodkinje: Metka Berk, prof., Mojca Šabec, prof., Mateja Čokelc, prof.

(Skupno 497 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v Informacije o aktivnostih. Zaznamek za trajno povezavo.